logo Silvarium tisk

Přerovsko – Zkratkou rovnou na stoly jedlíků se letos ve velkém vydaly státní i vojenské lesy s nabídkou masa divokých prasat, srnčího, jeleního, dančího či mufloního. Nový způsob prodeje z lesa přímo do kuchyně našel u konzumentů odezvu. Takovou, že si zájemci musejí i několik měsíců počkat, až na jejich objednávku přijde řada. Lesníci zdůrazňují, že prodávají pouze kusy vcelku. Žádné kýty v kuchyňské úpravě. Ceny se pohybují od 30 korun za kilogram menšího selete, srnčí a daňčí přijde na 75 korun.

Celý článek najdete v Hranickém týdeníku

Psaní komentářů k článkům na serveru Silvarium.cz zůstává přístupné pro všechny čtenáře. Pro vkládání komentářů je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na Silvarium.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.

Poslední komentáře

Anketa

Měl by stát přispívat na ekosystémové funkce lesů?

Naši partneři

Lesy ČR VLS UHUL ČLS LOS DYAS.EU PEFC LESmedium.SK Lesnicko-dřevařská komora ČR Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o. Agrární komora ČR Projekt LARIXUTOR

Naše další weby

Sociální sítě