Přihlásit

Speciality ze zvěřiny, hnědá obálka (B. Poláčková, J. Poláček a D. Pačes)

Tisk
256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v hnědé základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce, cena 599 Kč.

Cena:599 Kč
Cena bez DPH: 545 Kč
DPH:54 Kč
Popis produktu

Velkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.

256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v hnědé základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce, cena 599 Kč.

Příprava zvěřiny. Host: Dalibor Pačes, spoluautor zvěřinové kuchařky. Moderuje Tereza Stýblová (audio):
https://dvojka.rozhlas.cz/priprava-zveriny-8115474

Naši partneři

Lesy ČR VLS UHUL ČLS LOS DYAS.EU PEFC LESmedium.SK Lesnicko-dřevařská komora ČR Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o. Agrární komora ČR Projekt LARIXUTOR

Naše další weby