Vytisknout stránku

INTERFORST CZ s.r.o. SLAVÍ 20 LET: Váš partner pro les, dílnu a zahradu

Společnost INTERFORST působí na českém trhu 20 let, firma byla založena v říjnu 2001. Základem úspěchu je nabídka širokého sortimentu k okamžitému odběru od výrobců z Česka, Slovenska, Švédska, Finska, Slovinska, Rakouska, Německa, Itálie, Polska, popř. z USA.

Široký sortiment z celé Evropy

V nabídce naleznete veškeré vybavení pro těžbu a přibližování dřeva, pracovní a protipořezové oblečení a obuv Super Comfort, Profesional a HAIX, motorové pily a stroje STIHL, včetně příslušenství, výrobky OREGON, odkorňovače, frézy, hoblovky aj.

Pro těžbu harvestorem INTERFORST dodává oleje, maziva, lišty IGGESUND a OREGON, k tomu harvestorové řetězy CARLTON, STIHL a OREGON, dále také sněhové, záběrové řetězy a kolopásy NORDCHAIN, PEWAG a CLARK.

Pro přibližování dřeva nabízí lesnické navijáky, štípačky dřeva a traktorové vyvážky KRPAN, ocelová lana a řetězy a další doplňkový sortiment. Nechybí ani chemické přípravky, elektrické ruční nářadí BOSCH, NAREX, SCHNEIDER, Kärcher a další.


Přehledný katalog a e-shop

Katalog INTERFORST obsahuje přes 150 stran nabízejících více než tisíc výrobků. Hledáte-li inovativní a praxí vyzkoušené vybavení pro práci v lese, naleznete zde odpovídající sortiment výrobků pro pěstování lesa, těžbu a přibližování dřeva. Velmi dobře členěný sklad zaručuje rychlou dodávku zboží zákazníkovi v cenách odpovídajících současnému trhu.

Spolupráce se zákazníky

Zákazník může vybírat v podnikových prodejnách v Prostějově nebo v Žilině, telefonicky, popř. e-mailem. Aktuální nabídku naleznete na e-shopu www.interforst.cz, nebo v katalogu. Pokud jste na e-shopu anebo v katalogu nenašli požadovaný výrobek a postrádáte jej v nabídce, neváhejte společnost INTERFORST kontaktovat, obchodní zástupci, popř. zákaznický servis Vám ochotně odpoví na všechny Vaše dotazy.

Záruční a pozáruční servis

Součástí služeb jsou odborné konzultace ohledně oprav, vyhotovení cenové nabídky opravy a sdělení ceny náhradních dílů. V rámci možností servis zajistí náhradní díly i na jiné typy strojů a zařízení.

Oslava 20 let a Silva Regina 2022

Se svými zákazníky se zástupci společnosti INTERFORST sešli 7. října 2021 v Prostějově, kde proběhl i večerní koncert. Pokud to situace dovolí, čeká firmu příprava účasti na lesnickém veletrhu v Brně ve dnech 3.-7. dubna 2022.

Kontakt:
INTERFORST CZ s.r.o. Brněnská 4646/69 796 01 Prostějov
tel.: 588 207 240, www.interforst.cz

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)