Vytisknout stránku

V Rakousku pokračuje AUSTROFOMA 2019

Již po třinácté se v těchto dnech v Rakousku koná přehlídka lesních strojů a přístrojů AUSTROFOMA. Současně se koná výstava Bioenergie, a to od 8. do 10. 10. 2019 v lesním podniku Esterhazy ve Forchtensteinu ve spolkové zemi Burgenland.

Austrofoma nabízí ukázky těžební a manipulační lesní techniky a je celosvětově jedinou prezentací na téma lesní techniky se zaměřením na lanovkovou technologii, která šetří lesní prostředí. Společně s ELMIA WOOD ve Švédsku a KWF v Německu patří k největším prezentacím těchto strojů.

Každé 4 roky nabízí AUSTROFOMA vystavujícím firmám jedinečnou příležitost představit svým zákazníkům moderní, výkonné a inovativní stroje, a to pokud možno v reálných pracovních podmínkách. Ústřední myšlenkou je ochrana lesa a pracovníků.

Během tří dnů představí 150 firem své stroje a služby. Hlavními tématickými okruhy budou orientace na těžební stroje a lanové jeřáby, řešení pro obce na báze bioenergií a tzv. obec AUSTROFOMA. Doprava mezi jednotlivým tématickými okruhy je zajištěna.

Detailní informace pro návštěvníky najdete zde.

www.austrofoma.at

Red.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)