Vytisknout stránku

Novinky v sortimentu PROFI ODĚVY pro sezónu jaro/léto 2019

V dnešní době je práce řemeslníků odlišná od obrázků, které nám zprostředkovává zlatý fond české kinematografie. Do jejich každodenního rytmu činností daleko více vstupují nové technologie, které nebývale zjednodušují a urychlují celou řadu postupů. Ani tento pokrok však nedokáže zastřít, že pracovníků v těchto oborech je stále málo. To klade vyšší nároky na produktivitu každého z nich. Tu lze zvýšit správným vybavením – od oblečení, přes obuv až po nástroje. O to, aby jednotlivci i firmy působící v těchto službách zvládali své zakázky dobře pokrýt i v nejteplejším období, se stará prodejní síť PROFI ODĚVY. Pro jaro a léto 2019 uvedla několik atraktivních novinek.

Trička, bundy a mikiny vybavené technologií 37.5
V letních měsících probíhají řemeslnické žně. Zakázky je třeba zvládnout efektivně a zachovat si dostatek sil i na další stavbu, zateplení panelového domu nebo výrobu nového obložení schodiště. Jedním z nejvíce vyčerpávajících momentů je pro profesionály pobyt v příliš vysoké teplotě. Současné klima takových dní nepřináší málo. Právě to snižuje pozornost, ale především rychleji unavuje a vystavuje řemeslníka mnoha rozličným rizikům. Jedním z nich je vyšší pravděpodobnost úrazu.
Pracovní úraz přináší nemalé komplikace nejen zákazníkům, ale též zavedeným značkám, jež tyto profesionální služby poskytují. Vždy proto tvrdím, že zdraví patří na první místo, ať už děláte cokoli. Výrobce Snickers Workwear zakomponoval do svých oděvů technologii 37.5, která zvyšuje komfort právě během horkých dní. Odvádí z pokožky přebytečnou vlhkost tím více, čím intenzivněji se člověk potí. Díky tomu přispívá k navození příjemné pocitové teploty," představuje inovaci Ing. Jana Erbová, jednatelka společnosti AC-T servis.
Technologie je aplikována do struktury tkaniny, nikoli jen na povrchu. Zachová si své výjimečné vlastnosti po celou dobu životnosti oděvu. Její vlastnosti jsou dány využitím speciálně upravených částic přírodních materiálů, např. kokosových skořápek nebo sopečných minerálů. Tkanina pak usychá až 5x rychleji než jiné podobné materiály. Technologie 37.5 je využívána značkou už několik let. V prvním pololetí roku 2019 s ní přicházejí ale také trička FlexiWork a mikiny AllroundWork v svěží azurově modré, ocelově šedé nebo světle zelené barvě.

PROFI ODĚVY je značka zabývající se především prodejem vysoce kvalitního pracovního oblečení, obuvi a nářadí určeného řemeslníkům a profesionálům z nejrůznějších oborů, ale myslí také na ty, kteří si aktivně užívají volný čas. Provozuje e-shop a čtyři kamenné prodejny. Je výhradním dovozcem a distributorem světových značek Snickers Workwear a Dunderdon (oděvy), Toe Guard a Solid Gear (obuv) či Hultafors (nářadí) pro Českou
i Slovenskou republiku. V portfoliu PROFI ODĚVY jsou dále zařazeny značky Pfanner a Protos Integral (vybavení pro práci v lesním hospodářství a arboristiku). Všechny výrobky v sortimentu se vyznačují vysokou přidanou hodnotou a kvalitou. Stojí za nimi precizní technologický vývoj, důraz na ergonomii a náročné testování přímo v rukou profesionálů. Perfektní funkčnost každého produktu je doladěna promyšleným designem. Rodina produktů prodejní sítě se v roce 2018 rozrostla o „brand“ reprezentující sportovní eleganci pro volný čas
a závodního ducha – kolekci Red Bull Racing Formula One Team. Značka PROFI ODĚVY byla založena v roce 2006. V roce 2014 ji převzala ryze česká společnost AC-T servis, spol. s r. o., která ji na českém a slovenském trhu úspěšně rozvíjí.

www.profi-odevy.cz

 

Red.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)