Vytisknout stránku

Elmia Wood 2021 v jiném termínu

Veletržní správa Elmia AB oznámila, že světový lesnický veletrh číslo jedna Elmia Wood bude probíhat ve dnech 18. až 21. května 2021. Elmia Wood je mezinárodní veletrh pro lesnicko-dřevařský sektor. Je to místo pro setkávání v lese, kde jsou zastoupeni vystavovatelé ze všech oblastí lesnictví - od technických nápadů, až po služby, výrobky a stroje.

Termín 18. až 21. května 2021 znamená, že Elmia Wood proběhne v pracovních dnech od pondělí do čtvrtka. Veletrh tak nebude zasahovat ani do církevních svátků, ani do dnů volna o víkendech. Nekoliduje ani s jinými lesnickými akcemi (veletrh KWF bude 1.–4. 7. 2020).

"Květnový termín dobře nahrává i spolupráci se vzdělávacími institucemi. Probíhá semestr a termín nekoliduje se zkouškovým obdobím," vysvětluje Mattias Pontén, projektový manažer a vedoucí veletrhu Elmia Wood.

Elmia má dlouholeté zkušenosti s pořádáním lesnických veletrhů v lese. První veletrh se uskutečnil v roce 1975. Obsah veletrhu se vyvíjí podle trendů ve vývoji lesního hospodářství a příští ročník se již pilně připravuje.

Elmia Wood patří k předním světovým lesnickým veletrhům. Koná se každé čtyři roky v lesních porostech jižně od Jönköpingu ve Švédsku. Poslední Elmia Wood (2017) poskytla prostor pro více než 500 vystavovatelů a 50 000 návštěvníků z celého světa včetně zasloužené pozornosti odborných médií z celého světa. Ve dnech 18. až 21. května 2021 se lesníci z celého světa opět setkají ve Švédsku.

Více informací najdete na stránkách veletrhu.

Redakce

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)