Vytisknout stránku

Josef Vojáček odvolal čtyři krajské ředitele Lesů ČR

Ředitele čtyř krajských ředitelství odvolal z funkcí 28. ledna s účinností od 15. února generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček. Jako důvod uvedl nutnost důrazné změny přístupu při řešení stávající situace v problematických regionech.

 

Jedná se o Pavla Koždoně ze Šumperka, Jana Ševčíka z Frýdku-Místku, Martina Pavlíčka ze Zlína a Zdeňka Růžka z Teplic. Na uvolněné pozice byla 30. 1. vypsána výběrová řízení. Nabídky je možné podávat do 11. února 2019.

"S jednotlivými řediteli jsem důvody probral. Jedná se o interní personální otázky, a ty nepovažuji za vhodné dále komentovat. Kolegům ale děkuji za práci, kterou pro podnik v náročné funkci i období odvedli," řekl Josef Vojáček. 

Jak uvedl server IHned.cz, nyní není jasné, zda ředitelé v podniku zůstanou na jiných pracovních místech nebo ho opustí. Už letos však z firmy odchází bývalý pověřený ředitel Tomáš Pospíšil i jeho další tři kolegové a bývalí členové vrcholového managementu: obchodní ředitel Radovan Srba, správní ředitel Igor Kalix a ekonomický ředitel Karel Buchta.

Red.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)