Vytisknout stránku

Lesnická práce, s.r.o. tradičně na veletrhu Silva Regina

Nakladatelství a vydavatelství Lesnická práce, s.r.o. se i letos zúčastní Mezinárodního lesnického a mysliveckého veletrhu Silva Regina. Našim stálým a věrným zákazníkům a partnerům není třeba připomínat, že po celou dobu konání akce nás ve dnech 8.-12. dubna najdete v pavilonu Z ve stánku 001. Už teď se těšíme na Vaši letošní brněnskou návštěvu.

Na úterý 10.4. připravujeme dvě autogramiády autorů Ing. Zdeňka Auerswalda, jehož publikace Stanislav Lolek, krajinář a malíř zvěře vyšla v našem vydavatelství, a Ing. Dušana Pořízka, který bude podepisovat knihu Libavá II.

K dispozici budeme mít na 200 titulů z našeho i dalších nakladatelství, zaměřených zejména na lesnictví, myslivost, střelectví a kynologii. Část literatury je určena pro děti a mládež - od leporel pro nejmenší, přes poznávací knihy až po nejrůznější atlasy. Nabízenou literaturu budete moci zakoupit za akční veletržní ceny.

Na stánku budeme mít březnová a dubnová vydání našich měsíčníků Lesnická práce a Svět myslivosti. Zájemci o předplatné budou moci na místě vyplnit formulář a stát se tak našimi novými předplatiteli.
Právě pro předplatitele stávající i nové bude jako bonus z naší strany načepována sklenice piva z pivovaru Kácov.

Točené pivo obdrží i naši zákazníci při zakoupení knihy nebo více knih. Toto „pivní" poděkování se setkalo s ohlasem i v letech minulých.

Kolegové z obou redakcí budou poskytovat zájemcům odborné informace, které lze průběžně čerpat i na našich webech www.silvarium.cz, www.kurovcoveinfo.cz, www.africkymorprasat.cz, www.lesnickejudikaty.cz. Jeden, zatím nejmenovaný zbrusu nový web bude představen a spuštěn právě u příležitosti letošního ročníku veletrhu Silva Regina.

Po celou dobu veletrhu bude na našem stánku probíhat návštěvnická soutěž, která bude spočívat v odhadu váhy losího nebo jeleního shozu. Návštěvníci budou moci vyplněné kupóny s uvedením váhy vhazovat do schránky na stánku. Vítěz, který správně odhadne váhu anebo se jí nejvíce přiblíží, bude odměněn knihou z našeho nakladatelství Lesnická práce.

Čtěte také - Veletrhy Silva Regina, Techagro a Biomasa již za týden.

Koukněte se také na video - Pozvánka na Techagro.

Na setkání s vámi se těší tým redakcí Lesnická práce a Svět myslivosti!

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)