Vytisknout stránku

Navštivte největší lesnickou výstavu Elmia Wood, posledních pár míst k dispozici

Ve dnech 7. až 10. června 2017 probíhá patrně největších lesnický veletrh v Evropě - Elmia Wood - v bezprostřední blízkosti švédského města Jönköping v obecních lesích Bratteborgs Gård v okolí obce Vaggeryd. Nakladatelství Lesnická práce, jako oficiální zástupce veletrhu Elmia Wood pro Českou a Slovenskou republiku, organizuje stejně jako v předešlých ročnících autobusové zájezdy.

Odjezdy autobusů s volnými místy jsou BUS2 ve středu z Kostelce nad Černými lesy a z Prahy s návratem v sobotu dopoledne a BUS3 ve čtvrtek z Trenčína, s možností nástupu v Brně a v Praze a s návratem v neděli dopoledne.  

Cena zájezdu je 9 900 Kč nebo 400 eur pro slovenské účastníky. Zájezd je čtyřdenní a zahrnuje dopravu autobusem, trajekty, 1x ubytování s polopenzí, dvoudenní vstup a katalog. Na místě vás budeme čekat a vysvětlíme organizaci celého veletrhu a upozorníme na české obchodní zástupce na některých stáncích.

Studentům lesnických škol nabízíme 20% slevu, tj. celý zájezd ve výši 8 000 Kč.

Více informací: Ing. Oto Lasák, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 604 211 166. 


K účasti na veletrhu je přihlášeno přes 500 firem z 50 zemí světa, které jsou připraveny představit návštěvníkům z celého světa lesnické výrobky, technologie a služby pro lesní hospodářství. Organizátoři i letos očekávají vysokou účast odborné veřejnosti. V roce 2013 se počet návštěvníků vyšplhal na 50 tisíc. Více informací o veletrhu se dočtete zde.

red.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)