Silvarium.cz informační server pro lesnictví a dřevařství má zájem o názory a komentáře čtenářů, kteří umějí a chtějí diskutovat k odborným tématům. Příspěvky uveřejněné v diskusi na Silvarium.cz vyjadřují názory čtenářů, nikoliv redakce, která za jejich obsah nenese zodpovědnost. Přesto v našem názorovém fóru nechceme dávat prostor vulgaritám, urážkám, ani dalším negativním projevům šířených anonymními „hrdiny“ skrývajících se za různými přezdívkami.

Z tohoto důvodu jsme přikročili k základní registraci diskutujících, která bude probíhat e-mailovou formou.

REGISTRACE

Po kliknutí na ikonu PŘIHLÁSIT  v pravém horním rohu obrazovky zvolíme volbu tlačítka Registrace.
Je zapotřebí vyplnit Jméno diskutujícího, přihlašovací jméno, e-mailovou adresu, heslo a potvrdit Podmínky a ujednání užívání webu.
Po registraci Vám přijde email s odkazem na aktivací účtu, p
o aktivaci účtu je Váš účet aktivní a můžete využívat služby pro registrované návštěvníky - přidávat  komentáře ke článkům a zadávat inzeráty v inzerci.

Vyslyšeno je přání mnoha současných diskutujících, aby tzv. nick (Jméno - přezdívka) diskutéra byla unikátní a nebylo ji možné používat dalšími návštěvníky serveru.

Chceme, aby diskuse a komentáře na serveru Silvarium.cz byly věcné, vztahovali se k tématu a zároveň splňovaly základní pravidla slušné mezilidské komunikace. Proto jsou diskuse průběžně monitorovány a příspěvky, které budou v rozporu s Kodexem diskutujícího, budou smazány.

Pokud budou jedním uživatelem porušeny pravidla diskuse více jak třikrát, dojde ke zrušení jeho nicku (účtu přístupu) do registrovaných platforem serveru Silvarium.cz

Jako druhou variantu pro lesnické diskuse k různým tématům nabízíme sociální síť Facebook, kde se Lesnická práce aktivně prezentuje.

Kodex diskutujícího na serveru Silvarium.cz

Omezení komentářů

Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Tým serveru
Silvarium.cz